مراحل طراحی سایت؛ ۴ مرحله اساسی

ایجاد یک وب سایت تقریباً به اندازه گذشته دشوار نیست. با استفاده از فناوری‌ها و ابزارهای مدرن امروزی، برای ایجاد یک سایت عالی، حتی نیازی نیست در برنامه‌نویسی متخصص باشید.

با این حال، برای به دست آوردن بهترین نتایج، می‌خواهید هر مرحله را برنامه‌ریزی کنید تا مطمئن شوید که همه چیز همان‌طور که می‌خواهید کار می‌کند و به نظر می‌رسد. طراحان وب معمولاً فرآیند مراحل طراحی سایت را به چهار مرحله جداگانه تقسیم می‌کنند.

این کار به سازماندهی همه چیز کمک می‌کند و همچنین به شما امکان می‌دهد مراحل طراحی سایت خود را به درستی سازمان دهید، بنابراین یک سایت عالی خواهید داشت.

اهمیت اجرای درست و مرحله به مرحله در طراحی وب سایت

اهمیت اجرای درست و مرحله به مرحله در طراحی وب سایت

دنبال کردن یک فرآیند طراحی وب سایت ساختاریافته می‌تواند به ما کمک کند تا وب سایت های موفق تری را سریعتر و کارآمدتر ارائه دهیم.

طراحان وب اغلب در مورد فرآیند طراحی وب با تمرکز بر مسائل فنی مانند Wireframe، کد و مدیریت محتوا فکر می‌کنند. اما طراحی عالی در مورد نحوه ادغام دکمه های رسانه های اجتماعی یا حتی تصاویر نیست. طراحی عالی در واقع داشتن یک فرآیند ایجاد وب سایت است که با یک استراتژی فراگیر مطابقت دارد.

وب سایت هایی که به خوبی طراحی شده اند بسیار بیشتر از زیبایی شناسی را ارائه می‌دهند. آنها بازدیدکنندگان را جذب می‌کنند و به مردم کمک می‌کنند محصول، شرکت و برند را از طریق شاخص‌های مختلف، شامل تصاویر، متن و تعاملات درک کنند. این بدان معناست که هر عنصر از سایت شما باید در جهت یک هدف تعریف شده کار کند.

اما پس از ثبت دامنه در وب‌رمز چگونه می‌توان به ترکیب هماهنگ عناصر دست یافت؟ از طریق یک فرآیند طراحی وب جامع که هم شکل و هم عملکرد را در نظر می‌گیرد.

فرآیند طراحی وب مدرن جایی است که هنر، فناوری و روانشناسی با هم تلاقی می‌کنند و در طول زمان با ظهور روندهای جدید تکامل می‌یابد. این ترکیبی از زیرکی فنی، شناخت HCD (طراحی انسان محور) و توجه به هنر است. اگر این فرآیند به خوبی اجرا شود، توجه بازدیدکننده شما و تبدیل آن به مشتری به سرعت افزایش می‌یابد.

4 مرحله اصلی طراحی سایت

4 مرحله اصلی طراحی سایت

مرحله 1: معماری | چیدمان

معماری و طرح کلی سایت به عنوان پایه و اساس شما عمل می‌کند. در این مرحله باید مراحل زیر را انجام دهید:

  • انتخاب و ثبت دامنه
  • انتخاب بهترین میزبانی وب
  • انتخاب یک ابزار یا پلتفرم ساخت وب سایت
  • طرح بندی سایت خود را برنامه ریزی کنید

وقت گذاشتن برای اطمینان از داشتن این موارد اساسی به شما کمک می‌کند تا از مشکلات بعدی جلوگیری کنید. به عنوان مثال، هنگامی‌که دامنه و میزبانی وب مناسب را در اختیار دارید، تا سال‌های آینده دیگر نگران این موارد نخواهید بود.

چیدمان طراحی شما کمی‌ متفاوت از مراحل دیگر در این مرحله است. برنامه ریزی چیدمان، که شامل مواردی مانند انواع منوها، قرار دادن ستون‌ها و سایر موارد مشابه است، مستقیماً بر بقیه فرآیند تأثیر می‌گذارد. اگرچه ممکن است در آینده چیدمان خود را تغییر دهید، این چیزی نیست که بخواهید به طور منظم انجام دهید.

حتما بخوانید: جاوا اسکریپت چیست

مرحله 2: محتوا | سئو | جهت یابی

از نظر فنی، مرحله 2 هرگز به پایان نمی‌رسد. شما همیشه روی ایجاد محتوای جدید کار می‌کنید، سئوی خود را اصلاح می‌کنید و مطمئن می‌شوید که سایت شما به راحتی قابل پیمایش است. با این حال، در حال حاضر فقط باید محتوای اولیه خود را ایجاد کنید. چه سایت شما مملو از محتوای نوشته شده، تصاویر، ویدیوها یا چیزهای دیگر باشد، می‌خواهید مطمئن شوید که از همان ابتدا چیزهای زیادی در آنجا دارید تا بینندگان از آن لذت ببرند.

سئو بسیار مهم است. سئو شامل مواردی مانند اطمینان از پر کردن برچسب های سایت شما به درستی، استفاده از استراتژی های پیوند مناسب و موارد دیگر است. از آنجایی که گوگل و سایر موتورهای جستجو همیشه الگوریتم های خود را تغییر می‌دهند، می‌خواهید مطمئن شوید که استراتژی سئوی خود را همیشه به روز نگه می‌دارید.

در این مرحله، ناوبری سایت شما مهم است. در حالی که منوهای اولیه خود را در مرحله 1 تنظیم کرده اید، می‌خواهید مطمئن شوید که پیوند در سایت شما تکمیل شده است تا بازدیدکنندگان بتوانند به راحتی آنچه را که نیاز دارند پیدا کنند. این شامل تنظیم دسته‌های مختلفی است که استفاده می‌کنید و در صورت لزوم پیوندهایی را در محتوای خود اضافه کنید.

مرحله 3: گرافیک | رنگ‌ها | چند رسانه ای

در مرحله بعد، تمام عناصری را که یک سایت را خوب جلوه می‌دهند، اضافه کنید. به عنوان مثال، گرافیک سایت شما شامل مواردی مانند نمادهای منو، تصاویر پشتیبانی کننده و موارد دیگر است. شما می‌توانید در این مرحله رنگ بندی کلی سایت خود را انتخاب کنید. انتخاب رنگ‌ها و گرافیک‌های مناسب تأثیر زیادی بر مدت زمانی که بازدیدکنندگان می‌خواهند در سایت شما بمانند می‌گذارد، پس حتماً این مرحله را جدی بگیرید.

هر صفحه در سایت شما باید به گونه ای طراحی شود که به راحتی قابل پیگیری باشد و به بازدیدکنندگان احساس تداوم بدهد. این را می‌توان با مواردی مانند پشتیبانی از فیلم‌ها یا تصاویر در یک مکان، قالب متن استاندارد و موارد دیگر پشتیبانی کرد.

مرحله 4: راه اندازی | تجزیه و تحلیل | بازنگری

هنگامی ‌که از ظاهر سایت خود در سه مرحله اول راضی شدید، زمان آن رسیده است که آن را برای عموم راه اندازی کنید. البته اینجا جایی است که کار واقعی برای سایت شما شروع می‌شود. شما باید داده های تحلیلی را از هر جنبه ای از سایت خود جمع آوری کنید و از آن برای انجام تنظیمات و بازنگری صفحه خود به طور منظم استفاده کنید. همه اینها علاوه بر افزودن منظم محتوای جدید به صفحه است تا بازدیدکنندگان همیشه دلایلی برای بازگشت مجدد داشته باشند.

از بسیاری جهات، بازنگری های مداوم سایت شما با گذراندن هر یک از سه مرحله اول به طور مکرر انجام می‌شود، به خصوص مرحله 2. شما همیشه باید روی افزودن چیزهای جدید به سایت خود کار کنید، ویژگی های جدید را امتحان کنید و ببینید چه چیزی بهترین کار را انجام می‌دهد.

نتیجه گیری

با تمرکز بر هدف شرکت، هدف برند و تجربه کاربری با کیفیت، می‌توانید داستانی جذاب برای جلب و حفظ توجه مردم بسازید. نکته کلیدی این است که فرآیندی را دنبال کنید که با استراتژی کلی کسب و کار شما همسو باشد. طراحی وب خوب چیزی بیش از زیبایی شناسی جذاب ارائه می‌دهد: به کاربر کمک می‌کند تا محصول، شرکت و برند را از طریق شاخص های مختلف درک کنند.

وقت بگذارید و درباره آنچه می‌خواهید سایتتان انجام دهد فکر کنید. هنگامی‌که همه چیز را در ذهن دارید، شروع به کار کنید. با دنبال کردن این چهار مرحله از طراحی وب، می‌توانید اطمینان حاصل کنید که در حال حرکت به سمت هدف خود برای عملیاتی کردن یک وب سایت هستید تا موفقیت آمیز باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با متحصصین وب رمز تماس حاصل نمایید.

منبع:‌ webflow.com

5/5 - (1 امتیاز)
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.