سئو تکنیکال چیست؟ چرا این روش بهینه سازی مهم است؟

سئو تکنیکال همانطور که از اسمش هم قابل حدس است، یک سری فعالیت فنی مربوط به سایت است که از نظر موتورهای جستجو قابل اهمیت هستند. به عبارت دیگر با استفاده از اقدامات فنی و خاص به دنبال بهینه تر کردن رتبه سایت در گوگل است.

با اینکه اقدامات سئو تکنیکال مانند سئو داخلی و خارجی است، ولی نگرش در سئو تکنیکال بیشتر به سمت اقدامات فنی است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به مقاله زیر مراجعه نمایید:

https://seokar.com/service/seo-services

دلایل اهمیت سئو تکنیکال

  • تأثیر گذاری روی رنکینگ سایت شما
  • تأثیر گذاری روی اقدامات و تصمیم های بازدید کنندگان سایت شما
  • تأثیر گذاری روی نرخ تبدیل، لید و فروش
  • باعث می‌شود که در رقابت، از سایت های رقیب پیشی بگیرید
  • سرعت بازاریابی دیجیتالی شما را افزایش می دهد

به عبارت دیگر اگر میخواهید که سود بیشتری در این حوزه ببرید، باید از نظر زمانی, انرژی و پولی روی سئو سایت خودتان سرمایخ گذاری کنید و مطمئن باشید که ضرر نخواهید کرد.

سئو تکنیکال با تکنیک‌های بهینه سازی درون صفحه و برون صفحه سایت چه تفاوتی دارد؟

در واقع هدف هر سه یکسان است و آن هم افزایش رتبه سایت در گوگل و در نتیجه بازدید و فروش است؛ ولی در جزئیات با هم تفاوت دارند. به طور مثال، در نوع سئو تکنیکال سایت از لحاظ فنی مورد بررسی قرار میگیرد ولی در نوع درون صفحه سایت از لحاظ داخلی بیشتر مورد بررسی قرار می گیرد.

اگر بخواهیم آنهارا جداگانه و کوتاه تعریف کنیم:

سئو تکنیکال روی بهینه سازی وب سایت و سرور مانند سرعت بارگذاری صفحه، لینک داخلی و نقشه سایت تمرکز می‌کند.

درون صفحه روی تکنیک‌های قابل نمایش صفحه مانند محتوا و متاتگ ها تمرکز می‌کند.

برون صفحه روی فعالیت‌های خارج از سایت مانند شبکه‌های اجتماعی، لینک بیلدینگ و پست مهمان و رپرتاژ تمرکز می‌کند.

ویژگی‌های یک وبسایت بررسی شده از نظر فنی چیست؟

در ادامه تفاوت یک سایت منطبق با اصول سئو فنی و یک سایت بدون هیچ ساختار و اصولی را مورد بررسی قرار داده ایم.

سایت سریع‌تر خواهد بود

فقط سه ثانیه فرصت دارید تا صفحه‌تان بارگذاری شود؛ زیرا تحقیقات نشان داده که کاربران سایت هایی را که زمان بارگذاری آن ها  بیشتر از 3 ثانیه طول بکشد را ترک می کنند. و خود گوگل هم اهمیت کمتری به این سایت ها می دهد، به همین دلیل شانس دیده شدن و کلیکشان بسیار پایین خواهد بود.

موتورهای جستجو با سایت ارتباط بهتری برقرار خواهند کرد

وقتی ساختار سایت درست باشد، موتور جستجو هم راحت تر میتواند در آن خزش کند و صفحات را ایندکس کند. وقتی این ارتباط درست باشد سرعت خزش و ایندکس بالا میرود و در نتیجه رتبه ی سایت هم افزایش پیدا می کند.

صفحه مرده‌ای وجود نخواهد داشت

بدترین چیز این است که کاربر وارد صفحه ای شود که اصلا وجود نداشته باشد. خطای 404 نباید به هیچ وجه وجود داشته باشد و در صورت رخداد این اتفاق، باید آن را به یک لینک دیگر ریدایرکت کرد. در سئو تکنیکال این موارد بررسی می شوند تا در همان ابتدا مانع به وجود آمدن این خطا شوند.

جریمه‌ای در خصوص محتوای تکراری وجود نخواهد داشت

در سئو تکنیکال، یکی از موارد مورد بررسی وجود محتوای و حتی خط تکراری است. البته نکته ی مهم تر در سئو تکنیکال این است که شما  یونیک بودن محتوای خودرا می توانید زودتر از رقبا به گوگل نشان دهید. به این دلیل که اگر وب سایتی محتوای شما را کپی کرد و رتبه‌اش در گوگل بالاتر بود، گوگل سایت شما را جریمه نکند.

ایمن خواهد بود

وجود و تائید HTTPS  نشان دهنده ی این است که به داده های ارسال شده بین مرورگر و سایت کسی نمی تواند دسترسی داشته باشد. در سئو تکنیکال همه موارد ایمنی در سایت رعایت خواهد شد.

تمامی اصول مربوط به سئو رعایت شده است

وقتی همه ی اصول مربوط به سئو تکنیکال را رعایت کرده باشید، در واقع خیال خودتان را از بابت بهینه سازی اولیه سایت راحت کرده اید.

چه اقداماتی در سئو تکنیکال باید انجام شود؟

تکنولوژی امنیتی که یک پیوند کد گذاری شده بین وب سرور و مرورگر را ایجاد می کند را SSL  (Secure Sockets Layer) می گوییند. سایت‌هایی که در ابتدای دامنه خود https:// دارند، از این کد امنیتی پشتیبانی می‌کنند. گوگل در سال 2014 اعلام کرده بود که //:https باید در دامنه ی همه ی سایت ها قرار بگیرد و سایت هایی که از این پیوند استفاده نکنند، ایمن نخواهند بود. در حال حاضر، این قابلیت در دامنه تمامی سایت‌ها به طور پیش فرض وجود دارد؛ البته باید مدیر سایت، قبل از نمایش وب سایت به دنبال گرفتن گواهی آن باشد.

نمایش درست سایت در گوشی موبایل

امروزه گوگل سایت هایی که قابلیت رسپانسیو ندارند را جریمه می کند و این کار باعث پایین آمدن رتبه سایت خواهد شد. به همین دلیل بعد از معرفی قابلیت رسپانسیو، اکثر طراحان، سایت های خودشان را در ابتدا در قالب نمایشگر موبایل و تبلت طراحی میکنند و بعد از آن به سراغ طراحی نسخه ی دکستاپ آن می روند.

افزایش سرعت سایت

فکرش را بکنید که بعد از طراحی کامل و پیاده سازی یک سایت، کاربر در همان ابتدا، به دلیل پایین بودن سرعت سایتتان را ترک کند. شما فقط 3 ثانیه فرصت دارید تا کاربر را جذب کنید. و برای این کار باید از هاستینگ قوی و پر سرعت، استفاده از سرویس DNS، کمترکردن درخواست HTTP، استفاده از یک فایل CSS، کم کردن حجم فایل های عکس، فشرده تر کردن صفحات و استفاده کمتر از کد ها بهره ببرید.

از بین بردن محتوای تکراری

وقتی یک کاربر همانند مطالب  شما را قبلاً در یک جای دیگر دیده باشد، دیگر به مطالب شما اعتماد نخواهد کرد و به دنبال منبع اطلاعاتی دیگری خواهد رفت. به همین دلیل گوگل در این باره رحمی نمیکند ودر همان اول سایت را جریمه می کند.

استفاده از نقشه سایت XML

نقشه سایت لسیتی از صفحات وب سایت است که برای همه ی کاربران در دسترس است. نقشه سایت XML روشی است تا صاحبان وب سایت ها از طریق آن موتور های جستجو را از تمامی تمامی صفحاتی که در وب سایت آن ها است مطلع سازد. نقشه سایت باعث افزایش رتبه بندی سایت نمی شود اما به موتور های جستجو اجازه ی بهتر خزیدن در وب سایت شمارا می دهد.

فعال کردن AMP

AMP یا accelerated mobile pages یک راه برای بارگذاری سریع صفحات در دستگاه تلفن شماست. شما با این تکنولوژی می توانید به راحتی ترافیک خود را بهبود ببخشید و تجارتتان را گسترش دهید. عملکرد این تکنولوژی به این گونه است که مطالب بدون هیچ المان اضافه ای نمایش داده بشوند. البته اسکریپت ها، نظرات و فرم ها از کار خواهند افتاد.

استفاده از نشانه‌گذاری داده‌های ساختار یافته

نشانه‌گذاری داده‌های ساختار یافته کد هایی هستند که به موتور جستجو کمک می کند تا سایت شما را آسان تر درک کند و بهتر فهرست بندی ساختاری انجام دهد. نرخ کلیک و قابلیت دیده شدن صفحات را هم بیشتر می کند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.