آموزش وردپرس

آموزش وردپرس، عنوانی است که در این مقاله به ارائه اطلاعات در مورد آن خواهیم پرداخت. با ما باشید.

آموزش وردپرسمقدمه

آموزش وردپرس آیلین وب برای افرادی که قصد ورود به حوزه مدیریت وب سایت یا طراحی سایت را دارند، الزامی می باشد.

اگر شما نیز به دنبال طراحی سایت در هر حوزه ای بوده و وردپرس را برای انجام این کار انتخاب کرده اید، ضمن مراجعه به سایت آیلین وب، پیشنهاد می کنیم تا انتهای این مقاله را مطالعه کنید. در این مقاله، در مورد وردپرس و ویژگی های آن اطلاعاتی را به شما ارائه خواهیم داد که به خصوص برای مبتدیان در این زمینه مفید خواهد بود.

  • وردپرس چیست؟
  • وردپرس چند نوع دارد؟
  • سیستم وردپرس چه امکاناتی دارد؟
  • چرا آموزش وردپرس حائز اهمیت است و بهترین مرجع آموزش وردپرس کدام است؟

وردپرس چیست؟

وردپرس در اصل یک سیستم مدیریت محتوا است. به عبارتی با این سیستم می توان محتوای مورد نیاز وب سایت را تولید کرد و در آن قرار داد. البته به دلیل برخی ویژگی ها که مهم ترین آن کد باز یا اپن سورس بودن است، این سیستم امروزه برای طراحی سایت، حتی سایت های حرفه ای نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

تعریف وردپرس

سیستم وردپرس، سیستمی است که هم برای طراحی سایت و هم برای مدیریت محتوای سایت کاربرد داشته و مورد استفاده قرار می گیرد. این سیستم یک سیستم جهانی است و کاربران زیادی در سراسر دنیا دارد. سایت های طراحی شده از این سیستم، می توانند همانند یک وبلاگ ساده با امکانات ابتدایی یا یک سایت حرفه ای با ویژگی های متعدد و به خصوص باشند. حرفه ای کردن سایت های طراحی شده در این سیستم با توجه به ویژگی کد باز بودن آن نیاز به برنامه نویسی و تغییراتی در کدهای  وب سایت طراحی شده در وردپرس دارد. ویژگی  مهم وردپرس کاملا رایگان بودن آن است.

تاریخچه وردپرس

سیستم وردپرس در اواخر ماه می، در سال 2003 میلادی به طور رسمی در بازار جهانی اینترنت عرضه شد. این نرم افزار کد باز، در ابتدا مورد استفاده وبلاگ نویسان قرار گرفت و محبوبیت آن در مدت زمان کوتاه به حدی زیاد شد که با تغییرات و به روز کردن نسخه های آن کمی بعد از عرضه اولیه، امکان طراحی سایت نیز به آن اضافه شد. امروزه افزونه های مختلفی به سیستم وردپرس اضافه شده است که کمک می کنند سایت های طراحی شده در این نرم افزار، حرفه ای تر، پرکاربردتر و با امکانات ویژه تری باشند.

نیاز اولیه در استفاده از این سیستم، آموزش وردپرس به صورت کامل است. هر چقدر اطلاعات در زمینه وردپرس کامل تر باشد، استفاده از آن به شکل بهتری میسر خواهد بود. به خصوص با توجه به مزایای بی شمار وردپرس، کسب حداکثر اطلاعات برای بیشترین بهره وری از آن الزامی می باشد. سایت آیلین وب یک مرجع خوب برای دریافت این آموزش و دیگر آموزش هایی از این دست می باشد.
آموزش وردپرس

وردپرس چند نوع دارد؟

با استفاده از وردپرس، هم امکان ساخت وبلاگ های ساده و با امکانات محدود و هم امکان ایجاد سایت های تخصصی با ویژگی های به خصوص وجود دارد. این سیستم در دو نوع مختلف در میان کاربران شناخته شده می باشد.

وردپرس با پسوندهای مختلف

هنگام جست و جو در مورد وردپرس، معمولا با دو پسوند مختلف روبرو خواهید شد. یکی از پسوندهای این سیستم، org است که معمولا برای ساخت و نوشتن وبلاگ مورد استفاده قرار می گیرد. البته امروزه با خرید دامنه و افزونه های مختلفی که وردپرس در اختیار کاربران قرار می دهد و با کمی اطلاع از علم برنامه نویسی، می توان از یک وبلاگ ساده، سایتی حرفه ای را طراحی کرد. امکان ایجاد انواع سایت ها در حوزه های مختلف خبری، فروشگاهی و … در این پسوند وجود دارد و حتی می توان از ابزارهایی مانند گوگل آنالیتیکس نیز در آن استفاده کرد. اما دومین نوع وردپرس، وردپرس با پسوند com می باشد که ساختاری متفاوت با نوع قبلی دارد. در این ساختار، ساخت سایت آسان تر است و البته اختیاراتی که از جانب وردپرس در اختیار کاربر قرار می گیرد، به عنوان مثال سفارشی کردن قالب ها، محدودتر از نوع قبلی بوده و یا امکان استفاده از ابزارهای تحلیلی گوگل در این پسوند وجود ندارد.

اگر قصد آشنایی بیشتر با انواع وردپرس را دارید، با مراجعه به سایت آیلین وب می توانید آموزش وردپرس را به طور کامل دریافت کنید.

وردپرس

سیستم وردپرس چه امکاناتی دارد؟

وردپرس سیستمی است که از زمان عرضه آن، نسخه های مختلفی چه در به روز رسانی و چه مشابه، اما با همان کاربرد از آن ارائه شد. امروزه وردپرس، هم به صورت انگلیسی و هم به صورت فارسی با کارایی یکسان وجود دارد که دارای امکانات مختلف و مشترک می باشد.

سازماندهی و مدیریت ساده

نصب، استفاده و کار در محیط وردپرس بسیار ساده است. وردپرس امکانات متعددی در زمینه مدیریت محتوا در اختیار کاربران خود می گذارد، همچنین سازماندهی وب سایت ها در وردپرس به دلیل محیط کاربری ساده آن بسیار راحت می باشد.

شخصی سازی

از دیگر امکانات وردپرس، امکان شخصی سازی کردن آن است. برای راحتی کاربران در وردپرس، قالب هایی به صورت آماده وجود دارد که برای طراحی سایت می توان از آن ها استفاده کرد. با کمی تغییر در این قالب ها می توان آن را به صورت مورد نظر شخصی سازی کرد و با حداکثر کارایی از آن استفاده کرد. همچنین امکان سفارش قالب های این سیستم مطابق با نیاز و سلیقه شخصی از منابع مختلف نیز وجود دارد.

ساخت محتوای ساده

با ورود به سیستم مدیریت محتوای وردپرس، کاربر با یک میز کار مواجه می شود. در این میز کار، تمام نیازها برای ساخت و تولید محتواهای مختلف متنی، تصویری و … وجود دارد که بنا به نیاز می توان از بخش مربوطه استفاده کرد. همچنین وردپرس با سئو سایت نیز سازگاری دارد که این امکان نیز برای بهبود بازدیدها از سایت بسیار کارآمد می باشد.

وردپرس

چرا آموزش وردپرس حائز اهمیت است و بهترین مرجع آموزش وردپرس کدام است؟

با توجه به موارد گفته شده در بالا، وردپرس امکان خوبی برای طراحی سایت توسط افرادی است که با علم برنامه نویسی آشنایی چندانی نداشته یا تمایلی به هزینه بالا برای این کار ندارند. با این حال بدون استفاده از آموزش وردپرس نمی توان یک سایت مناسب طراحی کرد. نه تنها طراحی سایت، بلکه استفاده از وردپرس برای مدیریت محتوا نیز نیازمند حداقل آموزش هایی در این زمینه می باشد. یکی از مراجع بسیار خوب برای آموزش وردپرس به طور کامل و حرفه ای، سایت آیلین وب می باشد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.