انتقال سایت وردپرس از http به https

چگونگی انتقال http به HTTPS

انتقال سایت وردپرس از http به https یکی از سوالات رایج کاربران می باشد. اگر وب سایت شما بدون https می باشد و مایل هستید تمام ترافیک ورودی سایت را به https سایت وارد کنید یا اگر می خواهید SSL را بر روی وب سایت خود فعال کنید این مطلب به صورت کامل مشکل شما را برطرف می نماید. با ما همراه باشید.

آموزش فعال کردن SSL سایت وردپرس

SSL چیست؟
SSL چیست؟

SSL مخفف کلمه Secure Socket Layer به معنی «لایه اتصال امن» و پروتکلی جهت برقراری ارتباطات ایمن و امن میان سرویس دهنده (Host) و سرویس گیرنده (Client) در اینترنت است که توسط شرکت Netscape ابداع شده است.

داشتن SSL برای هر وب سایتی کاملا نیاز می باشد. زیرا گوگل به وب سایت هایی که SSL آنها فعال شده است یک امتیاز بیشتر می دهد و می تواند در رتبه بندی سایت تاثیر داشته باشد. پیشنهاد می کنیم هر چه سریع تری SSL را برای وب سایت خود فعال کنید.

مراحل فعال سازی SSL در وردپرس

اولین کاری که باید انجام دهید این است که گواهی SSL خریداری کنید. البته نیاز آن چنانی به این امر نیست و می توانید از SSL رایگان cPanel استفاده کنید. پیشنهاد تیم ویژوال کامپوزر فارسی نیز همین مورد می باشد. برای فعال کردن SSL رایگان در cPanel وارد پنل هاست سی پنل شوید و بر روی گزینه SSL/TLS Status کلیک کنید.

فعال کردن SSL رایگان در cPanel

حالا کافی است تمام ساب دامین ها را انتخاب کنید و گزینه Run AutoSSL را بزنید. چند دقیقه صبر کنید تا SSL بر روی تمام ساب دامین های سایت فعال گردد. بعد اتمام کار می توانید به راحتی سایت خود را با https وارد کیند. برای مثال: https://persian-vc.com

مراحل فعال سازی SSL در سی پانل

بعد از اینکه مراحل بالا را انجام داید و وب سایت خود را با http بالا آوردید و آیکون سبز در کنار آدرس بار مرورگر مشاهده کردید یعنی SSL به صورت صحیح فعال شده است.

فعال شدن ssl سایت

تنظیم SSL در وردپرس

بعد از اینکه SSL را در هاست فعال کردید به پنل پیشخوان وردپرس مراجعه کنید. در قسمت تنظیمات » عمومی

فعال کردن ssl در وردپرس
تنها کافی است در قسمت های آدرس ها، آدرس سایت را با https شروع کنید. حالا وب سایت شما دارای SSL می باشد.

هدایت و ریدایرکت ترافیک ورودی سایت به HTTPS

ممکن است سایت شما دارای صفحات ایندکس شده فراوانی در گوگل باشد. و تمامی این ایندکس ها بدون HTTPS باشد. حالا باید چیکار کرد؟ حالا باید بتوان تمام ترفیک ورودی سایت را به SSL سایت ارسال کرد. برای این کار تنها کافی است کد زیر را در فایل htaccess. وارد کنید.

کد زیر کل ترافیک ورودی را با ریدایرکت 301 به حالت https سایت ارسال می کند. و این کار باعث می شود از نظر سئو سایت شما آسیب نبیند.

اگر وب سرویس شما Apache یا Lite speed می باشد کد زیر را در فایل htaccess. وارد کنید.

RewriteCond %{HTTPS} off
RewriteRule (.*) https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [R=301,L]

اگر وب سرویس شما Nginx می باشد کد زیر را در فایل htaccess. وارد کنید.

server {
listen 80 default_server;
listen [::]:80 default_server;
server_name _;
return 301 https://$host$request_uri;
}

فایل htaccess. در کجا قرار دارد؟

وارد قسمت File Manager هاست خود شوید و ابتدا فایل های مخفی را به حالت Show در آورید. برای اینکار در قسمت Setting بخش File Manager تیک گزینه Show Hidden Files (dotfiles) را فعال کنید.

cpanel-settingفایل htaccess. در پوشه public_html قرار دارد. اگر وجود نداشت آن را ایجاد کنید.


SSL فعال کردم اما هنوز آیکون قفل سبز رنگ برای سایت من ظاهر نشده است؟

اگر سایت شما با https کاملا درست بالا می آید ولی آیکون سبز رنگ برای سایت شما فعال نیست یعنی اینکه یک کدی از سایت دارای http تنها است. باید تمام لینک های مانند فایل های css , js و عکس ها و فیلم ها را با حالت https وارد کنید. در صفحه ای که چنین حالتی دارد View Source را بزنید و به دنبال http بگردید. سپس همه لینک های http خالی را به https تبدیل کنید.

ثبت حالت https سایت در گوگل وبمستر

بعد از انجام مراحل بالا باید سایت خود را در Google Webmaster Tools به صورت https هم ثبت کنید. بعد انجام تمام مراحل ثبت سایت گزینه Fetch as google را بزنید تا از گوگل بخواهید سایت شما را مجددا ایندکس نماید.


5/5 - (1 امتیاز)
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.